Kategória: Partner oldalak (20)

Kategória: Partner oldalak (20) Hivatkozás:
Legtutibb oldalaink
Az oldalaink.com nem más mint egy blog, ahol érdekes vagy ép pont hétköznapi cikkeket olvashatsz. Mind e mellett ajánlunk hasznos oldalakat is, melyhez kedvtelő összefoglalást írunk. Így hamar eldöntheted, hogy meglátogatod e vagy nem, az oldalt vagy esetleg más cikket olvasol.
Beküldte Admin
29
kerti-to.net
A kert legszebb dísze lehet egy kerti tó, mely növény és állat világával különlegessé, széppé teszi az udvarunkat. Bárki elkészítheti ezt saját magának, nem kell hozzá különleges szaktudás, csak egy kis ügyesség, odafigyelés, és utánaolvasás, más tavak képének nézegetése, ötletek begyűjtése. A blogomban sok hasznos információt találsz, mindezekről. Nem csak a tó építésről hanem a halak és növények gondozásáról is.
Beküldte Admin
130
képeslap-ötletek névnapra
Az oldalon található képeslapok segítenek abban, hogy mosolygóssá tegyük az ünnepelt neve napját és tudassuk vele, hogy gondolunk rá és fontos a számunkra.

Beküldte Anonymous
154
szerelmes képeslap-ötletek
Az oldalon található képeslapok segítenek abban, hogy mosolygóssá tegyük kedvesünk napját és tudassuk vele, hogy szeretjük őt, gondolunk rá és fontos a számunkra.
Beküldte Anonymous
29
költemények, versek újév alkalmára
Tűzijáték, petárda száll minden év kezdetén, így ünneplünk minden évben. Szavainkat pedig helyettesítsék ezek a költők által művészien megírt újévi költemények.


Beküldte Anonymous
50
költemények, versek karácsony alkalmára
Minden évben eljön karácsony szent ünnepe. Ilyenkor újból az ünneplésé a főszerep, melyek egyik kedves eleme, ha karácsonyi verseket olvasgatunk, esetleg felolvasunk.
22
nőknek szülinapra ajándékot
Már megint közeleg egy női szülinap? Megint valamilyen odaillő ajándékot kell kitalálni? Segítünk! Ötletek sorakoznak ezen a honlapon, hogy örömet szerezhessünk születésnapjukat ünneplő női ismerőseinknek.
24
férfiaknak szülinapra ajándékot
Gondolkodjunk, vajon milyen ajándéknak örülne a születésnapját ünneplő. Miket szeret? Mi a kedvenc hobbija? Minek örülne nagyon? Mire van szüksége? Keressük meg az itt található ajándék-ötletek közül a legmegfelelőbbet.
21
nőknek névnapra ajándékot
Milyen ajándékot vegyünk női ismerőseinknek névnapjukra? Találjunk ki valami kedves meglepetést. Egy nő mindig örül az ilyennek. Válasszunk hát valami szépet, kedveset neki.
20
férfiaknak névnapra ajándékot
Milyen ajándékot vegyünk férfi ismerőseinknek névnapjukra? Valamilyen rá jellemző, kedves, vicce, vidám vagy komoly dolgot. Attól függően, hogy milyen beállítottságú az illető. Ez a honlap segít az ötletelésben.
22
sms szülinapra
Saját gratuláló szavainkat egészítsük ki kis rövid versikékkel, melyek színesebbé, különlegessé, rendhagyóvá teszik születésnapos ismerőseinknek küldött sms-einket.
20
ajándék-ötletek szülinapra
Az oldalon található ajándékok segítenek abban, hogy olyat tudjunk ajándékozni, mely vidámmá, mosolygóssá teszi az ünnepet.
16
híres szépségek
Ők azok a hölgyek, akik szépségükkel és csinosságukkal gyönyörködtetnek minket a legújabb ruhaköltemények bemutatásával. Itt az életükről is olvashatunk pár sort.
17
szépek és igényesek
Kedveli a divatot és kedveli ha ezt csinos nők vonultatják fel önnek? Akkor hajrá, induljon és barangoljon egy jót ezen hölgyek és ruhák társaságában a honlapon.
22
szülinapra tortát
Ötletlejünk közösen, vajon milyen tortának örülne az ünnepelt. Melyik a kedvenc süteménye? Keressük meg az itt található képeken, a legmegfelelőbb tortákat.
54
születésnaposoknak való idézetek
Kedves köszöntős idézetekkel tudathatjuk családtagjainkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel, hogy gondolunk rájuk ezen a napon is. Válasszuk ki a megfelelő idézetet és küldjük el az ünnepeltnek.
19
Ecigi
Ecigi bolt és Ecigi webshop, elektromos cigaretták nagy választékával.
566
Otthonunk: Lakberendezés régről és a legújabb trendek
Lakberendezésről az alap fogalmaktól. Anyagok, felhasználási területeik, berendezési tippek mindenkinek. A legújabb trendek, érdekességek a világból, ötletes vagy furcsa megoldások a háló-, gyerekszobára, konyhára, nappalira és dolgozószobára. Kérdések, válaszok, egyszerűen, érhetően.
Beküldte Anonymous
19
Házipatika
Házunkban fellelhető gyógyszerek hatásai és mellékhatásai szervezetünkre. Szervkárosodás elkerülése, gyógyszerallergia megelőzése.
39
Mondák
Magyar mondák és legendák. Ismerkedj meg a magyar mitológiával és a népi hitvilággal.
100